Retourbeleid

My HQ: (Kantoor, GEEN winkel, magazijn of showroom):
Nieuwpoortkade 2A
1055 RX Amsterdam

Bij My Dressoir Apotheek streven we naar 100% klanttevredenheid. Wij begrijpen dat omstandigheden kunnen veranderen en dat u uw beslissing wilt heroverwegen. Daarom bieden wij een duidelijk retourbeleid om aan uw behoeften te voldoen.

Retourneren van producten

Als je producten hebt gekocht via onze website of in ons centrum, zijn de volgende retourvoorwaarden van toepassing:

Retourtermijn: Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te annuleren en te retourneren. Toestand van het product: Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet het product ongebruikt zijn en in de originele verpakking zitten. Producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen, kunnen niet worden geretourneerd.

Retourprocedure: Neem contact op met onze klantenservice via bovenstaande contactgegevens voor een retourautorisatie en instructies voor het retourneren van het product.

Terugbetaling: Zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen en gecontroleerd, sturen we je een bevestigingsmail. Na goedkeuring wordt de terugbetaling verwerkt en automatisch teruggestort op je creditcard of oorspronkelijke betaalmethode, binnen een bepaalde termijn.

Uitzonderingen

Let op: Om hygiënische redenen en vanwege de aard van onze producten kunnen bepaalde artikelen niet worden geretourneerd. Dit wordt duidelijk aangegeven op het moment van aankoop.

Neem voor meer informatie of als je hulp nodig hebt contact met ons op. We zijn er om je te helpen!