Dé designer verhuur webshop
Inclusief verzend & stomerij kosten (t.w.v €20,-)
Pasvorm niet perfect? Geld terug!
Inclusief verzend & stomerijkosten
Inclusief verzend & stomerij kosten (t.w.v €20,-)
Pasvorm niet perfect? Geld terug!

Kan ik een item van te voren reserveren?

Absoluut! Je kan tot zes maanden van te voren een item reserveren.

Soms is een gelegenheid zo bijzonder dat je een item graag al eerder wilt passen, dat begrijpen we! We adviseren je om een bestelling te plaatsen in de nabije toekomst zodat je het item thuis kunt passen. Als je het My Dressoir label aan je item laat zitten weten wij dat je het niet hebt gedragen en dan ontvang je je geld naderhand terug (min verzendkosten).Je kunt hiervoor gebruik maken van de bijgeleverde envelop & retourlabel. Het proces is hetzelfde als een item niet past.

Wat als een item niet past? Of ik voel mij er niet comfortabel in?

Dat kan natuurlijk gebeuren. We vinden het belangrijk dat je je zelfverzekerd voelt in onze items!  Indien het item niet helemaal goed past, of toch niet bevalt zoals gehoopt dan mag je het item gewoon naar ons terug sturen binnen je reservering periode. Je kunt hiervoor gebruik maken van de bijgeleverde envelop & retourlabel. Zorg er wel voor dat het My Dressoir label aan de jurk laat zitten, zo kunnen wij zien dat het niet gedragen is. Indien je geen andere outfit wilt uitzoeken zullen we de verhuur prijs minus 8 euro verzendkosten naar je terugstorten.

Kan ik een item komen passen?

Alle items kunnen gewoon thuis gepast worden! We vinden het belangrijk dat je je zelfverzekerd voelt in onze items!  Indien het item niet helemaal goed zit, of toch niet bevalt zoals gehoopt dan mag je het item gewoon naar ons terug sturen binnen je reservering periode. Je kunt hiervoor gebruik maken van de bijgeleverde envelop & retourlabel. Zorg er wel voor dat het My Dressoir label aan de jurk laat zitten, zo kunnen wij zien dat het niet gedragen is. Indien je geen andere outfit wilt uitzoeken zullen we de verhuur prijs minus 8 euro verzendkosten naar je terugstorten.

Hoef ik mijn item echt niet te wassen?

Nee, dat hoeft zeker niet. Fijn he? Wij verzorgen en reinigen al onze items met veel aandacht. Onze stomerij weet precies hoe we het beste voor alle materialen kunnen zorgen zodat ze prachtig en fris blijven. De stomerij kosten zijn inbegrepen in de verhuur prijs.

Kan ik meerdere items bestellen?

Je kan ongelimiteerd bij ons shoppen! We zeggen niet voor niets Shop. Wear. Return. Repeat. Let er wel op, indien je de items ongedragen retourneert krijg je maar voor 1 item je geld terug.

Wat als ik een item beschadig?

Ongelukjes gebeuren wanneer je herinneringen maakt, maar we willen onze outfits ook perfect houden voor andere vrouwen. In de verhuur prijs zit een verzekering inbegrepen tot 100€. Mocht er iets gebeuren met een item tijdens het dragen laat het ons weten via hello@mydressoir.com. Houd er rekening mee dat de verzekering niet dekt tegen verlies, diefstal of onherstelbare schade. We behouden ons het recht om hier een premie voor te rekenen tot 100% van de originele verkoop prijs.

Kan ik een item langer huren dan 6 dagen?

Tuurlijk! Stuur ons een berichtje via hello@mydressoir.com met je verzoek en we zullen je reservering inboeken indien het item beschikbaar is.

Mag ik een item meenemen op vakantie?

Ja! Je garderobe aanpassen op je vakantie bestemming juichen we alleen maar toe. Vergeet je ons niet je look te delen via @mydressoir? We genieten graag een beetje mee.

Hoe kan het dat de items door de brievenbus passen?

Door onze vacuum technologie passen (de meeste) outfits gewoon door de brievenbus. Onze verpakkingen zorgen er voor dat je item kreukvrij en fris op ieder moment van de dag bij je afgeleverd kan worden. Daardoor hoef je niet thuis te wachten op je pakketje! Je hoeft ook niet langs een verzend punt als je het retourneert & het scheelt weer een bestelbusje, ook nog goed voor het milieu!

Kan ik de Dressoir hanger verwijderen?

Als je zeker weet dat je jou item wilt dragen en niet wilt inwisselen voor iets anders dan kan je de Dressoir tag verwijderen.

Is het duurzamer om kleding te lenen?

Door minder te consumeren zorgen we ervoor dat er minder geproduceerd hoeft te worden. Zo verminderen we grondstof vervuiling, watergebruik en CO2, wat het milieu ten goede komt. Door kleding te lenen kunnen we mooie items met elkaar delen, in plaats van alles zelf te kopen. Dit gebeurt al veel in andere sectoreen zoals bijvoorbeeld met auto’s, huizen en apparatuur. Hoe meer je huurt, hoe minder je koopt. Zo gooien we met z’n allen ook nog minder weg. Bovendien scheelt het ook een overvolle kast, en in je portemonnee. Dressoir staat voor duurzaamheid. We werken veel met merken en partijen samen om zo bewust mogelijk onze collectie te vullen en onze CO2 uitstoot zo laag mogelijk te houden. Onze slimme verpakkingen zijn daar een mooi voorbeeld van.

Geen antwoord gevonden op je vraag? Stuur ons een berichtje via de chat of mail naar hello@mydressoir.com. We helpen je graag!

logo My Dressoir kledingverhuur designer jurkenverhuur outfit huren galajurken bruiloft feest

My Dressoir geeft jou toegang tot de mooiste designer items voor elke gelegenheid voor een fractie van de prijs en zonder iets te kopen. Dat is goed voor je portemonnee en het milieu!

Contact

Kantoor: Keizersgracht 285 1016ED Amsterdam
Mail: hello@mydressoir.com

You don't have permission to register
X