GROOTSTE DESIGNER SALE EVER! | Tot donderdag +20% EXTRA korting op gehele uitverkoop (code: KOOPPRELOVED20, tot donderdag)
Inclusief verzend & stomerij kosten (t.w.v €24,-)
Één outfit per reservering inwisselen voor andere outfit of tegoed*
Inclusief verzend & stomerij kosten (t.w.v €24,-)
Één outfit per reservering inwisselen voor andere outfit of tegoed*

Kan ik een design van te voren reserveren?

Absoluut! Je kan tot zes maanden van te voren een design reserveren. Het werkt precies hetzelfde als het boeken van een hotelovernachting of vakantie.

Kies een item, selecteer jouw gewenste ontvangst datum in de toekomst en reserveer door de betaling af te ronden. 

Kan ik een design passen?

Natuurlijk! Je mag een item altijd thuis nog even passen. Onze reservering periode van zes dagen geeft je genoeg tijd om het item een paar dagen voor je evenement al te reserveren zodat je het nog kan passen en eventueel kan omwisselen voor een ander item.

Design niet zoals gehoopt? Geen probleem. Je kan één ongedragen design inwisselen voor een andere outfit of een tegoed voor de volgende keer. Retourneer de outfit binnen 48 uur na ontvangst en meld het hier aan als ongedragen. Je ontvangt automatisch een tegoed (min €12 verzendkosten) die je kunt inzetten om een nieuwe outfit te reserveren of voor een volgende gelegenheid.

Retourvoorwaarden: Om de collectie beschikbaar te houden accepteren we één ongedragen retour per reservering. Retours worden alleen verwerkt indien het item binnen 48 uur is aangemeld en geretourneerd. Houd je het item langer, dan kunnen we het item niet meer verhuren en wordt je reservering als voltooid gezien zoals benoemd in onze servicevoorwaarden.

Hoe weet ik of een design past?

1. Bekijk de reviews. Wat vonden andere vrouwen van het design en de pasvorm?

2. Check de maten van het model op onze website.

3. Huur je outfit een paar dagen van te voren. Onze reservering periode van zes dagen geeft je genoeg tijd om het item een paar dagen voor je evenement al te reserveren zodat je het nog kan passen en eventueel kan omwisselen voor een ander item.

4. Reserveer een extra outfit. Heb je sowieso een spectaculaire outfit nodig maar twijfel je nog tussen twee items uit onze collectie? Huur ze alle twee!

Je kan één ongedragen design inwisselen voor een andere outfit of een tegoed. Retourneer de outfit binnen 48 uur na ontvangst en meld het hier aan als ongedragen. Je ontvangt automatisch een tegoed ter waarde van het verhuur bedrag (min €12 verzendkosten) die je kunt inzetten om een nieuwe outfit te reserveren of tijdens een volgende gelegenheid.

Wat als een design niet past?

Is de pasvorm niet perfect of het design niet zoals gehoopt? Geen probleem.

Je kan één ongedragen design inwisselen voor een andere outfit of een tegoed voor je volgende gelegenheid. Retourneer de outfit binnen 48 uur na ontvangst en meld het hier aan als ongedragen. Je ontvangt automatisch een tegoed ter waarde van het verhuur bedrag (min €12 verzendkosten) die je meteen kunt inzetten of voor een volgende gelegenheid. Je betaalt dus alleen voor de verzending.

Voor het retourneren gebruik je heel gemakkelijk onze herbruikbare en hersluitbare verzendtas & het bijgeleverde, betaalde retourlabel. Laat wel de My Dressoir hanger aan het item zitten, dan kunnen wij verifieren dat je het niet hebt gedragen.

Hoe wissel ik mijn ongedragen design in voor een andere outfit of tegoed?

Heel gemakkelijk.

1.Retourneer je outfit binnen 48 uur na ontvangst in onze herbruikbare en hersluitbare verzendtas met het bijgeleverde, betaalde retourlabel.

2. Meld het item aan als ongedragen retour via onze retour pagina. Je ontvangt automatisch een tegoed ter waarde van het verhuur bedrag (min €12 verzendkosten) die je kunt inzetten om een nieuwe outfit te reserveren of tijdens een volgende gelegenheid. Je betaalt dus alleen voor de verzending en verwerking.

3. Laat de My Dressoir hanger aan het item zitten, dan weten wij dat je het niet hebt gedragen.

Retourvoorwaarden: Om de collectie beschikbaar te houden accepteren we één ongedragen retour per reservering. Retours worden alleen verwerkt indien het item binnen 48 uur is aangemeld en geretourneerd. Houd je het item langer, dan kunnen we het item niet meer verhuren en wordt je reservering als voltooid gezien zoals benoemd in onze servicevoorwaarden.

Kan ik meerdere items reserveren?

Absoluut! Je mag ongelimiteerd huren.

Let wel op, als je maar één outfit zoekt voor een evenement adviseren we je er maximaal twee te huren. Je kan altijd één ongedragen design inwisselen voor een tegoed die je kunt inzetten tijdens een volgende gelegenheid!

Kan ik een item langer huren dan 6 dagen? (bijvoorbeeld voor een buitenland bruiloft!)

Tuurlijk! Al onze reserveringen zijn voor 6 dagen. Je kunt zoveel 6 dagen achter elkaar reserveren als je wilt. Handig voor een vakantie of een bruiloft in het buitenland bijvoorbeeld. Om te compenseren voor de extra kosten willen we je per extra reserveer periode van zes dagen een korting van 10 euro aanbieden. Je huurt het item natuurlijk langer, maar de verzend en retourkosten blijven hetzelfde. Daar hoef je dus niet voor te betalen.

Hoe dit werkt? Plaats het item voor de eerste reserveer periode van zes dagen in je mandje zoals gebruikelijk. Daarna, selecteer je op precies dezelfde wijze na deze periode de eerst mogelijke volgende dag als ontvangst datum en plaats je die ook die periode in je mandje. Herhaal tot je de volledige gewenste periode hebt. Bijvoorbeeld: Je gaat op vakantie van 6 tot 14 mei, dan selecteer je eerst 4 tot 9 mei en daarna 10 tot 15 mei.

Daarna vervolg je de bestelling door af te rekenen. Bij het betalen van twee achtereenvolgende reserveringen kan je de code reserveringtweexzesdagen gebruiken voor tien euro korting, bij drie achtereenvolgende reserveringen kan je de code reserveringdriexzesdagen gebruiken voor twintig euro korting.

Hoef ik mijn design echt niet te wassen?

Nee, je hoeft zelfs de was niet te doen! De stomerij kosten zitten bij de verhuurprijs inbegrepen.

Wij reinigen alle designs grondig en weten precies hoe we de materialen moeten verzorgen zodat ze prachtig en fris blijven.

Fijn he?

Wat als ik mijn outfit beschadig?

Ongelukjes gebeuren wanneer je herinneringen maakt, maar we willen onze outfits ook perfect houden voor andere vrouwen. Alle designs zijn standaard verzekerd tot een schade van €100,-., dat is alles wat te repareren valt. Deze verzekering is inbegrepen in de verhuurprijs. Mocht er iets gebeuren met een item tijdens het dragen laat het ons dan zo snel mogelijk weten via [email protected].

Houd er rekening mee dat de verzekering niet dekt tegen verlies, diefstal of onherstelbare schade. We behouden ons het recht om hier een premie voor te rekenen tot 100% van de originele verkoop prijs.

Ik twijfel tussen twee maten of twee outfits..

Heb je sowieso een spectaculaire outfit nodig maar twijfel je nog tussen twee items uit onze collectie of wil je zeker zijn dat je last minute een outfit hebt? Huur ze dan alle twee, pas thuis en maak je keuze!

Je kan altijd één ongedragen design inwisselen voor een andere outfit of een tegoed. Je kan er dus voor kiezen om twee (compleet verschillende) outfits te reserveren, er één dragen en de ander ongedragen te retourneren.

Meld het ongedragen item zoals gebruikelijk hier aan als retour. Je ontvangt automatisch een voucher ter waarde van het verhuur bedrag van dit item (min €12 verzendkosten) die je kunt inzetten tijdens een volgende gelegenheid. Laat wel de My Dressoir hanger aan het item zitten, dan weten wij dat je het niet hebt gedragen.

Je kunt de items aan het einde van de huurperiode samen retourneren in onze herbruikbare en hersluitbare verzendtas met het bijgeleverde retour label. Laat wel de My Dressoir hanger aan het item zitten, dan kunnen wij verifiëren dat je het item niet hebt gedragen.

Kan ik een design ruim van te voren passen?

Natuurlijk! Je mag een item altijd thuis nog even passen voordat je het definitief huurt. Onze reserveer periode van zes dagen geeft je genoeg tijd om het item een paar dagen voor je evenement al te reserveren zodat je het nog kan passen en eventueel kan omwisselen voor een ander item.

Soms is een gelegenheid zo bijzonder dat je een item graag al ver van te voren wilt passen. Het goede nieuws is dat je altijd één ongedragen item kan inwisselen voor een ander item of een tegoed. Dus ook als je het item van te voren thuis wilt passen voor een gelegenheid die pas veel later zal plaatsvinden.

Reserveer een item zoals gebruikelijk in de nabije toekomst, pas het item thuis en retourneer binnen twee dragen als ongedragen. Zo werkt het ook als je een item niet past of naar wens is.

Retourneer de outfit binnen 48 uur na ontvangst en meld het hier aan als ongedragen. Je ontvangt automatisch een tegoed ter waarde van het verhuur bedrag (min €12 verzendkosten) die je kunt inzetten voor je bijzondere aankomende gelegenheid. Je betaalt dus alleen voor de verzending. Laat wel de My Dressoir hanger aan je item hebt laat zitten, dan weten wij dat je het niet hebt gedragen.

Voor het retourneren gebruik je heel gemakkelijk onze herbruikbare en hersluitbare verzendtas & het bijgeleverde, betaalde retourlabel.

Mag ik een design meenemen op vakantie?

Ja! Je garderobe aanpassen op je vakantie bestemming juichen we alleen maar toe. Vergeet je ons niet je look te delen via @mydressoir? We genieten graag een beetje mee.

Kan ik de My Dressoir hanger verwijderen?

Ja. Als je zeker weet dat je jouw item wilt dragen en niet wilt inwisselen voor iets anders dan kan je de My Dressoir tag gewoon verwijderen.

[/vc_column_text]

Verzenden jullie ook naar Belgie?

Zeker! We kregen zo veel vraag van Belgische vrouwen dat we eerder dan gepland de grens zijn over gegaan 🙂

Je kan zoals gebruikelijk huren en bij het afrekenen jouw Belgische adres invoeren. Je kan zelfs betalen via Bancontact. Om de extra verzend en retour kosten te dekken komt er een extra fee van 9 euro op de totale reservering.

Let op: Ervaring leert dat reserveringen in Belgie niet altijd de volgende dag worden geleverd. We doen ons best Belgische reserveringen eerder te verzenden dan gebruikelijk. Wil je 100% zeker weten dat je een outfit hebt op je evenement? Selecteer dan altijd een ontvangstdatum minstens één dag voor je event. Zo voorkom je outfitstress. Retourneer je outfit ook weer op tijd. Zo voorkom je ook dat de vrouw na jou outfitstress heeft.

Is het duurzamer om kleding te lenen?

Door minder te consumeren zorgen we ervoor dat er minder geproduceerd hoeft te worden. Zo verminderen we grondstof vervuiling, watergebruik en CO2, wat het milieu ten goede komt. Door kleding te lenen kunnen we mooie items met elkaar delen in plaats van alles zelf te kopen. Dit gebeurt al veel in andere sectoren zoals bijvoorbeeld met auto’s, huizen en apparatuur. Hoe meer je huurt, hoe minder je koopt. Zo gooien we met z’n allen ook nog minder weg. Bovendien scheelt het ook een overvolle kast en in je portemonnee. My Dressoir is impact gedreven. We werken met merken en partijen samen om zo bewust mogelijk onze collectie te vullen en onze CO2 uitstoot zo laag mogelijk te houden. Onze slimme en chique herbruikbare verzendtassen zijn daar een mooi voorbeeld van. We verminderen ook onze logistieke impact door het verzenden naar pick-up points gratis te maken!

Kan ik langs komen?

Nog beter, onze outfits komen bij jou langs! Wij zijn namelijk een webshop. Je vindt hier meer informatie over onze pas mogelijkheden. Bekijk ook onze hoe het werkt pagina.

Wil je elke dag bij ons langs komen? Gezellig! Heb je al bij onze vacatures gekeken?

Kan ik een design kopen?

Huren is altijd de goedkoopste, duurzaamste en meest logische optie, vooral voor feestjes!

Toch snappen we dat je soms zo verliefd bent op een item dat je het graag wilt houden. Items op onze pre-loved pagina kan je niet alleen huren maar ook kopen voor een fractie van de prijs. Heb jij even geluk!

Alleen items op onze pre-loved pagina zijn te koop. Wij gaan niet in op aanvragen voor de verkoop van andere items uit onze verhuur collectie. We voegen maandelijks items toe aan onze verhuur collectie en aan onze pre-loved collectie. Een deel van de collectie gaat nooit de verkoop in. Wil je zeker weten dat je een item kan dragen? Huur het![

Kan ik korting krijgen?

Ja, je kunt zelfs sparen voor gratis rentals! Geef je vriendinnen 10% korting op hun eerste rental en krijg zelf € 10 korting per referentie! Zo maken we samen van huren het nieuwe normaal.

 

Log in of registreer om jouw persoonlijke link te delen met jouw vriendinnen.

Andere vraag?

 Bekijk onze item passen pagina, stuur ons een berichtje via de chat of mail naar [email protected]. We helpen je graag!

logo My Dressoir kledingverhuur designer jurkenverhuur outfit huren galajurken bruiloft feest

My Dressoir geeft jou toegang tot de mooiste designer items voor elke gelegenheid voor een fractie van de prijs en zonder iets te kopen. Dat is goed voor je portemonnee en het milieu!

Contact

De snelste manier op met ons in contact te komen is via onze chatbox.

Wil je een item passen? Dat kan, klik hier.

Of bekijk onze contact pagina.

You don't have permission to register