GROOTSTE DESIGNER SALE EVER! | Tot donderdag +20% EXTRA korting op gehele uitverkoop (code: KOOPPRELOVED20, tot donderdag)
Inclusief verzend & stomerij kosten (t.w.v €24,-)
Één outfit per reservering inwisselen voor andere outfit of tegoed*
Inclusief verzend & stomerij kosten (t.w.v €24,-)
Één outfit per reservering inwisselen voor andere outfit of tegoed*

Hoe vind ik de juiste outfit?

Twijfel je of een design wel goed past? Niet helemaal zeker welke maat? Snappen we.

We hebben vijf oplossingen voor je op een rij gezet!

1. Bekijk de reviews

Wat vonden andere vrouwen van het item en de pasvorm? Bekijk de reviews onder elk item.

2. Huur je outfit een paar dagen van te voren

Onze reservering periode van zes dagen geeft je genoeg tijd om het item een paar dagen voor je evenement al te reserveren zodat je het nog kan passen en eventueel kunt omwisselen voor een ander item. We adviseren altijd om je reservering twee tot drie dagen van te voren in te laten gaan.

 

Is de pasvorm niet perfect of het design niet zoals gehoopt? Geen probleem. Je kan één ongedragen design inwisselen voor een ander ie outfit of tegoed (min €12 verzendkosten).

 

Retourneer het design binnen 48 na ontvangst en meld het hier aan als ongedragen. Je ontvangt automatisch een tegoed ter waarde van het verhuur bedrag (min verzendkosten) die je meteen kunt inzetten of voor een volgende gelegenheid. Je betaalt dus alleen voor de verzending.

3. Reserveer een extra outfit

Heb je sowieso een spectaculaire outfit nodig maar twijfel je nog tussen twee items uit onze collectie of wil je zeker zijn dat je last minute een outfit hebt? Huur ze dan alle twee, pas thuis en maak je keuze!

 

Je kan één ongedragen design inwisselen voor een andere outfit of een tegoed. Je kan er dus voor kiezen om twee (dezelfde outfits in verschillende maten of compleet verschillende) outfits te reserveren, er één dragen en de ander ongedragen te retourneren.

 

Meld je ongedragen outfit zoals gebruikelijk hier aan als ongedragen retour. Je ontvangt automatisch een voucher ter waarde van het verhuur bedrag van dit item (min €12 verzendkosten) die je kunt inzetten tijdens een volgende gelegenheid. 

 

Je kunt de items aan het einde van de huurperiode samen retourneren in onze herbruikbare en hersluitbare verzendtas met het bijgeleverde retour label. Laat wel de My Dressoir hanger aan het item zitten, dan kunnen wij verifiëren dat je het item niet hebt gedragen.

4. Reserveer om van te voren te passen

Soms is een gelegenheid zo bijzonder dat je een item graag al ver van te voren wilt passen. Het goede nieuws is dat je altijd één ongedragen item mag inwisselen voor een ander item of een tegoed. Dus ook als je het item van te voren thuis wilt passen voor een gelegenheid die pas veel later zal plaatsvinden.

 

Reserveer een item zoals gebruikelijk in de nabije toekomst, pas het item thuis en retourneer binnen twee dagen als ongedragen. Zo werkt het ook als je een item niet past of naar wens is.

 

Retourneer de outfit binnen 48 na ontvangst en meld het hier aan als ongedragen. Je ontvangt automatisch een tegoed ter waarde van het verhuur bedrag (min €12 verzendkosten) die je kunt inzetten voor je bijzondere aankomende gelegenheid. Je betaalt dus alleen voor de verzending. Laat wel de My Dressoir hanger aan je item hebt laat zitten, dan weten wij dat je het niet hebt gedragen.

 

Voor het retourneren gebruik je heel gemakkelijk onze herbruikbare en hersluitbare verzendtas & het bijgeleverde, betaalde retourlabel.

Voordelen van My Dressoir

Thuis passen

Design niet zoals gehoopt? Je kan één ongedragen outfit inwisselen voor een andere outfit of tegoed (min €12 verzendkosten, binnen 48 uur).

Gemakkelijk retourneren

In onze herbruikbare & hersluitbare verzendtas zit al een betaald retour label.

Inclusief verzendkosten

Heen en retour, ter waarde van €12,-

Gratis stomerij

Wij doen de was voor je, wel zo handig!

Bespaar

De mooiste designer items voor maximaal 15%

Duurzaam

Koop minder, draag meer.

Tijd om een outfit uit te zoeken!

Koop minder, draag meer.

logo My Dressoir kledingverhuur designer jurkenverhuur outfit huren galajurken bruiloft feest

My Dressoir geeft jou toegang tot de mooiste designer items voor elke gelegenheid voor een fractie van de prijs en zonder iets te kopen. Dat is goed voor je portemonnee en het milieu!

Contact

De snelste manier op met ons in contact te komen is via onze chatbox.

Wil je een item passen? Dat kan, klik hier.

Of bekijk onze contact pagina.

You don't have permission to register