De grootste website voor kledingverhuur
ontvangstdatum morgen? reserveer voor 15:00 *
Inclusief verzend & stomerij kosten (t.w.v €24,-)
Je mag altijd één ongedragen design inwisselen voor een tegoed
Inclusief verzend & stomerij kosten (t.w.v €24,-)
Je mag altijd één ongedragen design inwisselen voor een tegoed

Hoe vind ik de juiste outfit?

Twijfel je of een outfit wel goed past? Niet helemaal zeker welke maat? Snappen we.

We hebben vijf oplossingen voor je op een rij gezet!

1. Bekijk de reviews

Wat vonden andere vrouwen van het item en de pasvorm? Bekijk de reviews onder elk item.

2. Huur je outfit een paar dagen van te voren

We adviseren je om je outfit twee tot drie dagen vóór je evenement te huren. Onze standaard reservering periode van zes dagen geeft je genoeg tijd om het item een paar dagen voor je evenement al te reserveren zodat je het thuis nog kan passen en eventueel kan omwisselen voor een ander item.

 

Als het item niet naar wens is kan je het item retourneren en een nieuwe outfit laten verzenden. Je mag altijd één ongedragen design inwisselen voor een tegoed. Je kan hiermee meteen een nieuw item uitzoeken.

 

Retourneer het item zoals gebruikelijk. Meld je retour aan op www.mydressoir.com/retourneren en laat de My Dressoir hanger aan het item zitten, dan weten wij dat het item niet hebt gedragen.

3. Reserveer een extra outfit

Heb je sowieso een spectaculaire outfit nodig maar twijfel je nog tussen twee items uit onze collectie? Huur ze alle twee! Reserveer beide, pas thuis en maak je keuze!

 

Je mag altijd één ongedragen design per bestelling inwisselen voor een tegoed. Dus als je zeker weet dat je een outfit nog hebt maar nog twijfelt tussen twee (compleet verschillende) items kan je er ook twee in de mandje doen. Je kunt de items aan het einde van de huurperiode samen retourneren. Voor het retourneren gebruik je heel gemakkelijk onze herbruikbare en hersluitbare verzendtas & het bijgeleverde, betaalde retourlabel.

 

Meld het item aan als retour via www.mydressoir.com/retourneren. Je ontvangt automatisch een voucher ter waarde van het verhuur bedrag (min verzendkosten) die je kunt inzetten tijdens een volgende gelegenheid. Laat wel de My Dressoir hanger aan het item zitten, dan weten we dat je maar één item hebt gedragen.

4. Selecteer twee verschillende maten

Twijfel je tussen twee maten? Indien het item in meerdere maten beschikbaar is op de gewenste periode mag je er een tweede maat bij reserveren. Als je het kaartje aan de ongedragen maat laat zitten ontvang je daarvoor je geld terug!

5. Reserveer om van te voren te passen

Soms is een gelegenheid zo bijzonder dat je een item graag al eerder wilt passen. We adviseren je in dit geval om een item te reserveren zodat je het thuis kan passen en dat is verassend simpel!

 

Reserveer een item zoals gebruikelijk in de nabije toekomst, pas het item thuis en retourneer binnen twee dragen als ongedragen. Zo werkt het ook als je een item niet past.

 

Meld het item aan als retour via www.mydressoir.com/retournerenJe ontvangt automatisch een voucher ter waarde van het verhuur bedrag (min verzendkosten) die je kunt inzetten tijdens een volgende gelegenheid. Je betaalt dus alleen voor de verzending. Laat wel de My Dressoir hanger aan het item zitten, dan weten wij dat je het niet hebt gedragen.

 

Voor het retourneren gebruik je heel gemakkelijk onze herbruikbare en hersluitbare verzendtas & het bijgeleverde, betaalde retourlabel.

 

Let wel op, je mag altijd maximaal één ongedragen design inwisselen voor een tegoed.

Voordelen van My Dressoir

Thuis passen

Niet helemaal happy? Geen probleem. Je mag altijd één ongedragen item inwisselen voor een tegoed.

Gemakkelijk retourneren

In de herbruikbare, chique verzendtas zit al een retour label.

Inclusief verzendkosten

Heen en retour, ter waarde van €12,-

Gratis stomerij

Wij doen de was voor je, wel zo handig!

Bespaar

De mooiste designer items voor maximaal 15%

Duurzaam

Koop minder, draag meer.

Tijd om een outfit uit te zoeken!

Koop minder, draag meer.

logo My Dressoir kledingverhuur designer jurkenverhuur outfit huren galajurken bruiloft feest

My Dressoir geeft jou toegang tot de mooiste designer items voor elke gelegenheid voor een fractie van de prijs en zonder iets te kopen. Dat is goed voor je portemonnee en het milieu!

Contact

De snelste manier op met ons in contact te komen is via onze chatbox.

Wil je een item passen? Dat kan, klik hier.

Of bekijk onze contact pagina.

You don't have permission to register
X