Het grootste verhuurplatform voor designer outfits
Inclusief verzend & stomerij kosten (t.w.v €24,-)
Ontvang voucher voor één ongedragen design per reservering
Inclusief verzend & stomerijkosten
Inclusief verzend & stomerij kosten (t.w.v €24,-)
Ontvang voucher voor één ongedragen item

Pasvorm garanties

Twijfel je of een outfit wel goed past? Niet helemaal zeker welke maat? Snappen we.

We hebben vijf oplossingen voor je op een rij gezet!

1. Bekijk de reviews

Wat vonden andere vrouwen van het item en de pasvorm? Bekijk de reviews onder elk item.

2. Huur je outfit een paar dagen van te voren

De standaard huur periode van zes dagen geeft je genoeg tijd om het item van te voren nog even thuis te passen. We adviseren je daarom om drie tot vier dagen vóór je evenement de reservering in te laten in gaan. Je gekozen designer item arriveert op de eerste dag van je reservering gratis bij jou thuis.

 

Mocht het item niet goed passen dan is er nog genoeg tijd om een nieuw item uit te zoeken en te verzenden. Als je het kaartje aan het item laat zitten ontvang je een voucher ter waarde van het verhuur bedrag (min verzendkosten) waarmee je een nieuw item kan uitzoeken. Let wel op, we accepteren één retour item per bestelling!

3. Selecteer twee verschillende maten

Twijfel je tussen twee maten? Indien het item in meerdere maten beschikbaar is op de gewenste periode mag je er een tweede maat bij reserveren. Als je het kaartje aan de ongedragen maat laat zitten ontvang je daarvoor je geld terug!

4. Voeg een reserve outfit toe aan je mandje

Heb je sowieso een spectaculaire outfit nodig maar twijfel je nog tussen twee items uit onze collectie? Huur ze alle twee! We retourneren het bedrag van maximaal één item per bestelling in de vorm van een voucher.

 

Dus als je zeker weet dat je een outfit wilt huren maar nog twijfelt tussen twee (compleet verschillende) items kan je er ook twee in de mandje doen. Je kunt de items aan het einde van de huurperiode samen retourneren. Laat bij het retourneren het My Dressoir kaartje wel in het ongedragen item zitten, dan weten we dat je maar één item hebt gedragen en sturen we je een voucher ter waarde van dat bedrag voor de volgende keer.

5. Plan een passessie in

Soms is een gelegenheid zo bijzonder dat je een item graag al eerder wilt passen. We adviseren je in dit geval om thuis een passessie in te plannen en dat is verassend simpel!

 

Plaats een bestelling via onze webshop. Ontvang het item, pas het thuis en retourneer het daarna. Als je het My Dressoir label aan je item laat zitten weten wij dat je het niet hebt gedragen en dan ontvang je naderhand een voucher ter waarde van het verhuur bedrag (min verzendkosten) die je kunt inzetten tijdens de gelegenheid. Je betaalt dus alleen voor de verzending. Voor het retourneren gebruik je heel gemakkelijk de bijgeleverde envelop & retourlabel.

 

Let wel op, we retourneren het bedrag van maximaal 1 item per bestelling!

Voordelen van My Dressoir

Thuis passen

Niet helemaal happy? Geen probleem. Laat wel het kaartje zitten als je het terug stuurt.

Gemakkelijk retourneren

In de herbruikbare, chique verzendtas zit al een retour label.

Inclusief verzendkosten

Heen en retour, ter waarde van €11,-

Gratis stomerij

Wij doen de was voor je, wel zo handig!

Bespaar

De mooiste designer items voor maximaal 15%

Duurzaam

Koop minder, draag meer.

Tijd om een outfit uit te zoeken!

Koop minder, draag meer.

logo My Dressoir kledingverhuur designer jurkenverhuur outfit huren galajurken bruiloft feest

My Dressoir geeft jou toegang tot de mooiste designer items voor elke gelegenheid voor een fractie van de prijs en zonder iets te kopen. Dat is goed voor je portemonnee en het milieu!

Contact

Kantoor: Keizersgracht 285 1016ED Amsterdam
Mail: 

You don't have permission to register
X