De grootste website voor kledingverhuur
ontvangstdatum morgen? reserveer voor 15:00 *
Inclusief verzend & stomerij kosten (t.w.v €24,-)
Je mag altijd één ongedragen design inwisselen voor een tegoed
Inclusief verzend & stomerij kosten (t.w.v €24,-)
Je mag altijd één ongedragen design inwisselen voor een tegoed
Oprichtster Maxine
Dressoir - een deel van collectie
Oprichtster Maxine met een deel van de collectie

Via My Dressoir, een nieuw duurzaam mode-initiatief, kan er vanaf vandaag designerkleding worden gehuurd voor een fractie van de verkoopprijs.

 

Amsterdam, 4 november – My Dressoir, een nieuw duurzaam mode-initiatief, stelt vanaf vandaag designermode beschikbaar voor groot publiek. Via de website kunnen vrouwen kleding huren voor een fractie van de originele verkoopprijs. Voorafgaand aan de lancering stonden er al meer dan 500 aanmeldingen op de wachtlijst. My Dressoir biedt de consument toegang tot designermerken en een duurzaam alternatief voor het kopen van nieuwe kleding.

 

Merken zoals Maje, Sandro en Diane von Furstenberg zijn vanaf vandaag via My Dressoir te leen voor een fractie van de verkoopprijs. Een leentermijn is 6 dagen, en de producten worden via vacuüm verpakte brievenbus pakketjes verstuurd en geretourneerd. My Dressoir richt zich het komende jaar op gelegenheidskleding voor vrouwen, maar hoopt daarna uit te breiden met positiekleding en een mannencollectie.

 

Explosieve groei
Oprichtster Maxine Hassing, een 27-jarige Amsterdamse, is expert op het gebied van kledingverhuur: “Naar verwachting zal de wereldwijde kleding verhuur markt in 2023 naar €1.6 miljard stijgen. Dat is bijna twee keer zoveel als in 2017. Vooral Millennials en Generation Z zijn op zoek naar vernieuwing. Dressoir speelt in op deze ontwikkelingen en ziet de Nederlandse markt als startpunt om daarna internationaal uit te breiden.”

 

Positieve invloed
Volgens MVO Nederland wordt in Nederland alleen al 235 kilogram aan textiel verspild per jaar. Het probleem van fast fashion, dat refereert naar het vluchtig aanschaffen en snel verwerpen van kleding, vraagt om een oplossing.

Hassing wilt de consument op een positieve manier helpen duurzamere keuzes te maken. “Het vervuilende karakter van de mode-industrie is een serieus probleem, maar ik wil de consument met My Dressoir geen ‘lesje leren’. Ik hoop dat zij juist gemotiveerd worden om van My Dressoir gebruik te maken. Door de diversiteit in aanbod en het gebruiksgemak is het een hele leuke en fashionable manier om bewuster te consumeren. Zo overtuigen we vrouwen en mannen veel beter om minder kleding te kopen.”

 

Over My Dressoir
My Dressoir is een online kleding verhuur platform waar designermode voor een fractie van de verkoopprijs kan worden geleend. Kledingstukken zijn te leen vanaf €30. My Dressoir biedt vrouwen toegang tot een oneindige kledingkast zonder dat zij iets hoeven te kopen. My Dressoir is opgericht in 2019 door Maxine Hassing. Het duurzame mode initiatief wilt iedere vrouw de mogelijkheid geven te dragen wat zij wilt, op een bewuste manier.

 

Informatie voor de redactie:


Een interview kunt u telefonisch aanvragen (0031 642825543) of per mail via:

Officiële website: mydressoir.com

Social Media: Instagram, Facebook

Category:
Date:
Tags:

logo My Dressoir kledingverhuur designer jurkenverhuur outfit huren galajurken bruiloft feest

My Dressoir geeft jou toegang tot de mooiste designer items voor elke gelegenheid voor een fractie van de prijs en zonder iets te kopen. Dat is goed voor je portemonnee en het milieu!

Contact

De snelste manier op met ons in contact te komen is via onze chatbox.

Wil je een item passen? Dat kan, klik hier.

Of bekijk onze contact pagina.

You don't have permission to register
X